Arriba Bygg

Bygg & renovering

Bygg_Rund

Till- & Ombyggnad

Vår byggserviceavdelning genomför varje år ett stort antal projekt för såväl företag som privatpersoner. Omfattningen av projekten kan vara allt från att byta en tröskel till renovering av badrummet. Vår flexibilitet och breda kunskap ger dig trygghet i valet av hantverkare.

Bygg_Rund

Nyproduktion

Vi har genom åren producerat ett stort antal villor och fritidshus med gott resultat. Hos oss får du hjälp hela vägen med allt från myndighetskontakter gällande bygglov mm, till att rent praktiskt producera ditt nya drömboende. Ta hjälp av våra erfarna platschefer och hantverkare och vi garanterar dig ett lyckat resultat.

Bygg_Rund

Kök & Badrum

Dessa utrymmen är de dyraste och kanske även de mest betydelsefulla i våra hem. Att de dessutom är de utrymmen som oftast är utsatta för olika typer av försäkringsskador gör det än mer viktigt att arbete utförs på rätt sätt. Anlitar du oss kan du känna dig säker på att alla gällande branschkrav är uppfyllda.

Bygg_Rund

Avfuktning

Att drabbas av skador beroende på läckage eller fuktinträngning på annat sätt är aldrig trevligt. Om skadan varit framme har vi kompetens och utrustning att ta hand om problemet på ett sätt som medför minsta möjliga påverkan för dig som fastighetsägare.

Bygg_Rund

Altaner & Uterum

En härlig altan, kanske kombinerat med ett skönt uterum är drömmen för många när vi nu närmar oss ljusare tider. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm.

Entreprenad

Entreprenad_rund

Affärsutveckling & Partnerskap

Till oss kan du vända dig när du söker en partner till din idé. Inom koncernen finns lokaler för uthyrning, tomtmark och ett brett kontaktnät för att förverkliga din idé.

Entreprenad_rund

Entreprenadform

General-, total-, eller delad entreprenad. Oavsett vilken entreprenadform du föredrar kan vi vara din partner som genomför projektet. Vår långa erfarenhet och breda kompetens ger dig en trygg resa från start till mål.

Entreprenad_rund

Projektledning/samordning

I vår laguppställning ingår personal med kvalificerade kunskaper inom installationssamordning och projekteringsledning. När projektet väl är under produktion finns naturligtvis även erfarna, välutbildade och kunniga platschefer och hantverkare.

Entreprenad_rund

Vi söker sammarbetspartners

Vi på Arriba söker varaktiga samarbetspartners som vill hjälpa oss att fortsätta bygga Gotlandsidyllen. Är det dig/er vi söker?

Exempel på arbetsområden där vi behöver hjälp:
-Grundarbeten
-Stomkomplettering
-Innerväggar
-Gipsning
-Köksmontage
-Montering av fönster/dörrar
-Läggning av trägolv
-Panelmontage
-Listning
-Montagebeslag

Vill du bli en av våra samarbetspartner? Skicka din ansökan eller ring ingemar.hubner@arribabygg.se

Förvaltning

Forvalt_rund

Underhållsplanering

Som fastighetsägare måste man kalkyler med att ägandet innebär framtida underhåll. Vi hjälper dig upprätta underhållsplan som ger dig möjlighet till långsiktigt ekonomsikt lönsamt fastighetsägande.

Forvalt_rund

Skötsel & Tillsyn

Ett fritidshus som står utan tillsyn under den kalla årstiden löper risk att drabbas av olika typer av skador. Lämna ansvaret till oss att stänga av och släppa på vattnet och utöva tillsyn med jämna intervall så minimerar du risken att drabbas av en tråkig överraskning när vårsolen tittar fram.

Forvalt_rund

Fastighetsförvaltning

Vi förvaltar idag över 100.000 kvm åt diverse fastighetsägare. Inriktningen är bred. Både industrifastigheter, kommersiella fastigheter, äldreboenden etc. Vi har fastighetsjour dygnet runt 365 dagar om året.

Forvalt_rund

Driftoptimering

Vi har kompetensen att hjälpa dig med optimering av driften på din fastighet. Allt i syfte att få din fastighet att må så bra som möjligt till en förbättrad ekonomi.