Arriba Bygg

Klimatsmarta bostadsrätter till salu i vackra Visby

24 klimatsmarta bostadsrätter till salu i vackra Visby

Tomten Klövern 11, i folkmun känt som ”gamla KG Ahlqvist”, ligger i ett lugnt och centralt område i södra Visby med det mesta som staden har att erbjuda en kort promenad bort.

Kvarteret kommer att bestå av fyra likadana stadsvillor, med fem lägenheter i varje samt ett gårdshus med fyra lägenheter. Vi tänker bygga kvarteret med hög kvalitet och en klimatsmart profil. Lägenheterna kommer i alla storlekar från ett till fyra rum och kök, så frågan som återstår är:

Vill du bo i en härlig etagelägenhet med takkupor och balkong eller en schysst lägenhet i markplan med egen ingång och uteplats?

Försäljningen är nu i full gång och det finns några lägenheter kvar, passa på då de blir bokade snabbt!

För mer information om lägenheterna kolla på Hemnet eller kontakta vår mäklare Gustav Larsson på Fastighetsbyrån Visby Tel: 073-59 53 994  gustav.larsson@fastighetsbyran.se  

https://www.hemnet.se/nybyggnadsprojekt/visby-brf-klovern-16832176

Det går även att läsa om Klövern på Fastighetsbyråns hemsida https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektID=2271344

Ps. Följ oss gärna på sociala medier, där vi är igång med en serie klimatsmarta lösningar för det här projektet. Ni hittar oss på Instagram: arribabyggnadsab och på Facebook: Arriba Byggnads AB.