Arriba Bygg

Fide Anderse 1:44 och 1:45

Fide Anderse 1:44 och 1:45.

Tomter i Fide till salu

Nu pågår försäljning av två tomter på fastigheterna Fide Anderse 1:44 & Fide Anderse 1:45. De två tomterna är belägna precis intill Burgsvikens inre del med närhet till nyanlagd havspool.

Havsnära tomter i Fide! På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:44 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver. Försäljningen kommer att genomföras med möjlighet att teckna entreprenadkontrakt för fritidshus. Arriba har nyckelfärdiga typhus i olika storlekar och modeller till fasta priser. Pris från 3.550.000 kr inkl tomt beroende på vilken storlek och standard man vill ha.

SANDÖ-TRÄ

SANDÖ är ett av Arribas arkitektritade typhus. Huset är ett enplanshus med öppen planlösning och finns i två huvudutförande, trä eller sten. Byggnadsarea är 84 kvm och utgörs av två sovrum, badrum och ett wc/tvätt samt kök med kombinerat allrum.
Huset går att anpassa efter individuella önskemål med vinkelbyggnad eller förlängning. Dessutom finns tre färdiga tillvalspaket att välja mellan.

VISBY #moderna tillval

SLITE #industriella tillval

STÅNGA #lantliga tillval.

SANDÖ är den mellanstora modellen i vår serie av typhus. LADINGEN är den största och BYSEN den minsta.
Samtliga modeller finns även med en anpassning mot en hållbar framtid och innehåller då produkter som producerar/reducerar energi, hushållning av vatten och alternativa byggmaterial mm

För mer information kring huset kontakta mäklaren.

Gustav Larsson
FASTIGHETSMÄKLARE Fastighetsbyrån Gotland 

Kicka på länkarna nedan för att läsa om respektive tomt hos mäklaren:

Fide Anderse 210A

Fide Anderse 210B