Arriba Bygg

Till salu

Försäljning pågår!

24 klimatsmarta bostadsrätter i vackra Visby.

Tomten Klövern 11, i folkmun känt som ”gamla KG Ahlqvist”, ligger i ett lugnt och centralt område i södra Visby med det mesta som staden har att erbjuda en kort promenad bort.

Kvarteret kommer att bestå av fyra likadana stadsvillor, med fem lägenheter i varje samt ett gårdshus med fyra lägenheter. Vi tänker bygga kvarteret med hög kvalitet och en klimatsmart profil. Lägenheterna kommer i alla storlekar från ett till fyra rum och kök, så frågan som återstår är:

Vill du bo i en härlig etagelägenhet med takkupor och balkong eller en schysst lägenhet i markplan med egen ingång och uteplats?

Nu är försäljningen igång på Hemnet! Kontakta vår mäklare Gustav Larsson på fastighetsbyrån för mer information 073-595 39 94 gustav.larsson@fastighetsbyran.se 

Ps. Följ oss gärna på sociala medier, där vi är igång med en serie klimatsmarta lösningar för det här projektet. Ni hittar oss på Instagram: arribabyggnadsab och på Facebook: Arriba Byggnads AB.

Havsnära tomter i Fide!

Är du på jakt efter tomt på södra Gotland kan Arriba erbjuda två havsnära tomter i Fide. Tomterna ligger nära gamla “Fidepuben” med närhet till natursköna strövområden.

På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:45 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver.

Tomter till salu på Östergarnslandet

Nu har vi 4 tomter på ingång för försäljning. Tomterna ligger ca 1,5km från kusten och har anslutning till vatten & avlopp samt till el, dvs. de är byggklara!

Tomterna ligger i anslutning till…

Går du i husbyggnadstankar på Gotland?

Att ha ett eget skapat hus på den pittoreska ön Gotland är säkerligen en dröm för många, särskilt på sommaren. Att bygga eget kan vara svårt på olika plan: med logistiken och hur man maximerar ytan man har tillgång till. Arriba gör drömmen till verklighet med sina smidiga lösningar.

BRF Claudelinska Gården i Ljugarn

Nu är försäljningen igång av våra 12 lägenheter och två lokaler i anrika Claudelinska huset i Ljugarn.

Det är Fastighetsbyrån i Visby med mäklare Gustav Larsson som sköter försäljningen. Så här…

Typhus

Vi har utvecklat ”typhus” i samarbete med lokal arkitekt på Gotland. Vi har valt att ta fram hus som har en prägel av Gotland och den landskapsbild som hör därtill. Husen finns som 1-plans eller som 1,5 plans. Man kan som kund välja att få husen i murat och putsat utförande eller som trähus. Man har även…

Bostadsrätt – Fide Anderse 222 M – Fide

Modern BRF-stuga i stugby i Fide på uppskattade Sudret. Stugbyn ligger belägen längst in i Burgsviken och här har du har nära till vattnet och till Burgsvik och Grå Gåsen där det populära ”Så mycket bättre” spelas in varje…

Nu påbörjas försäljning av lägenheter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu startar försäljning av 12 lägenheter i BRF Claudelinska huset i natursköna Ljugarn med endast ca 150 meter till Ljugarns långa sandstrand.

Nu säljer vi havsnära tomter i Fide på Storsudret

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av två tomter på natursköna Storsudret, närmare bestämt i Fide.