Arriba Bygg

Till salu

Säljstart våren 2020!

24 klimatsmarta bostadsrätter i vackra Visby.

Tomten Klövern 11, i folkmun känt som ”gamla KG Ahlqvist”, ligger i ett lugnt och centralt område i södra Visby med det mesta som staden har att erbjuda en kort promenad bort.

Kvarteret kommer att bestå av fyra likadana stadsvillor, med fem lägenheter i varje samt ett gårdshus med fyra lägenheter. Vi tänker bygga kvarteret med hög kvalitet och en klimatsmart profil. Lägenheterna kommer i alla storlekar från ett till fyra rum och kök, så frågan som återstår är:

Vill du bo i en härlig etagelägenhet med takkupor och balkong eller en schysst lägenhet i markplan med egen ingång och uteplats?

Snart startar försäljningen, du kan anmäla ditt intresse redan nu på 0498-65 70 00 eller kontoret@arribabygg.se för att få mer information och chans att boka din lägenhet innan alla andra.

Ps. Följ oss gärna på sociala medier, där vi är igång med en serie klimatsmarta lösningar för det här projektet. Ni hittar oss på Instagram: arribabyggnadsab och på Facebook: Arriba Byggnads AB.

Tomter till salu på Östergarnslandet

Nu har vi 4 tomter på ingång för försäljning. Tomterna ligger ca 1,5km från kusten och har anslutning till vatten & avlopp samt till el, dvs. de är byggklara!

Tomterna ligger i anslutning till…

BRF Claudelinska Gården i Ljugarn

Nu är försäljningen igång av våra 12 lägenheter och två lokaler i anrika Claudelinska huset i Ljugarn.

Det är Fastighetsbyrån i Visby med mäklare Gustav Larsson som sköter försäljningen. Så här…

Tomter i Ljugarn till salu

Nu återstår det endast en tomt av fyra! Så letar ni efter tomt i Ljugarn med strandnära läge är det hög tid att slå till. Den återstående tomten ligger på Claudelinsväg 4A…

Skynda! Klart fritidshus till 2020 i Lammhagen

Detta är möjligt vid förvärv av denna tomt med klara bygglovshandlingar i området Lammhagen straxt intill vackra Bungeviken med sin badvänliga sandstrand…

Typhus

Vi har utvecklat ”typhus” i samarbete med lokal arkitekt på Gotland. Vi har valt att ta fram hus som har en prägel av Gotland och den landskapsbild som hör därtill. Husen finns som 1-plans eller som 1,5 plans. Man kan som kund välja att få husen i murat och putsat utförande eller som trähus. Man har även…

Fide Anderse 1:44 och 1:45.

Är du på jakt efter tomt på södra Gotland kan Arriba erbjuda två havsnära tomter i Fide. Tomterna ligger nära gamla “Fidepuben” med närhet till natursköna strövområden. Färdigt bygglov för hus enligt planritning intill finns för tomten 1:45…

Bostadsrätt – Fide Anderse 222 M – Fide

Modern BRF-stuga i stugby i Fide på uppskattade Sudret. Stugbyn ligger belägen längst in i Burgsviken och här har du har nära till vattnet och till Burgsvik och Grå Gåsen där det populära ”Så mycket bättre” spelas in varje…

Nu påbörjas försäljning av lägenheter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu startar försäljning av 12 lägenheter i BRF Claudelinska huset i natursköna Ljugarn med endast ca 150 meter till Ljugarns långa sandstrand.

Går du i husbyggnadstankar på Gotland?

Att ha ett eget skapat hus på den pittoreska ön Gotland är säkerligen en dröm för många, särskilt på sommaren. Att bygga eget kan vara svårt på olika plan: med logistiken och hur man maximerar ytan man har tillgång till. Arriba gör drömmen till verklighet med sina smidiga lösningar.

Nu säljer vi havsnära tomter i Fide på Storsudret

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av två tomter på natursköna Storsudret, närmare bestämt i Fide.