Arriba Bygg

Till salu

Tomter till salu på Östergarnslandet

Nu har vi 4 tomter på ingång för försäljning. Tomterna ligger ca 1,5km från kusten och har anslutning till vatten & avlopp samt till el, dvs. de är byggklara!

Tomterna ligger i anslutning till vägen mellan Herrvik och Sysne på Östra Gotland, se bilden.

Vid intresse kontakta Mats Lund Tel. 0498 657005

Mail: mats.lund@arribabygg.se

BRF Claudelinska Gården i Ljugarn

Nu är försäljningen igång av våra 12 lägenheter och två lokaler i anrika Claudelinska huset i Ljugarn.

Det är Fastighetsbyrån i Visby med mäklare Gustav Larsson som sköter försäljningen. Så här långt är 5 lägenheter bokade så det gäller att ta chansen för att kunna få möjligheten att kunna välja.

8 av lägenheterna är helt unika dvs. de är helt olika varandra. Fastighetsbyrån når ni på följande nummer 0498-21 80 40 eller på mail gustav.larsson@fastighetsbyran.se. Klicka för att läsa mer om våra planer för BRF  Claudelinska Gården: . BRF Claudelinska Gården- Projektinformation

Se filmen

Här ser du tomterna, läget och vyer från Ljugarn.

Tomter i Ljugarn till salu

Nu återstår det endast en tomt av fyra! Så letar ni efter tomt i Ljugarn med strandnära läge är det hög tid att slå till. Den återstående tomten ligger på Claudelinsväg 4A.

Vid intresse kontakta mäklare Eric Randlert på Mäklarhuset i Visby. Telefon 0498 29 29 71 eller 070-627 81 79.

Tomterna är belägna precis intill Ljugarns fantastiska strand med närhet till service i form av restauranger och affär.  Bilden här intill är en illustration av hur det skulle kunna se ut. Försäljningen kommer att genomföras inklusive entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt.

Skynda! Klart fritidshus till 2020 i Lammhagen

Detta är möjligt vid förvärv av denna tomt med klara bygglovshandlingar i området Lammhagen straxt intill vackra Bungeviken med sin badvänliga sandstrand.

Ring oss så får du veta mer!
Välkommen att höra av er till mats.lund@arribabygg.se (0498-657005) för mer information.

Typhus

Vi har utvecklat ”typhus” i samarbete med lokal arkitekt på Gotland. Vi har valt att ta fram hus som har en prägel av Gotland och den landskapsbild som hör därtill. Husen finns som 1-plans eller som 1,5 plans. Man kan som kund välja att få husen i murat och putsat utförande eller som trähus. Man har även möjlighet att lägga till en vinkel på huset mm. Gäststugor finns också som tillval. Passar inte våra förslag till hustyper så är vi naturligtvis behjälpliga med att ta fram en lösning som passar just era önskemål. Idag finns ett flertal typhus att beskåda uppförda vid Lammhagen. Våra tre populäraste typer heter LADINGEN 1,5 planshus, SANDÖ 1 planshus och BYSEN vårt attefallshus.
Här har vi även tomt med klart bygglov i strandnära läge.
Tveka inte att höra av er med eventuella frågor. Maila eller ring: mats.lund@arribabygg.se eller 0498-65 70 05.

Fide Anderse 1:44 och 1:45.

Är du på jakt efter tomt på södra Gotland kan Arriba erbjuda två havsnära tomter i Fide. Tomterna ligger nära gamla “Fidepuben” med närhet till natursköna strövområden. Färdigt bygglov för hus enligt planritning intill finns för tomten 1:45. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Dan Kolmodin (telefon 0498-657001) dan.kolmodin@arribabygg.se

Bostadsrätt – Fide Anderse 222 M – Fide

Modern BRF-stuga i stugby i Fide på uppskattade Sudret. Stugbyn ligger belägen längst in i Burgsviken och här har du har nära till vattnet och till Burgsvik och Grå Gåsen där det populära ”Så mycket bättre” spelas in varje sommar.
Stugan har egen uteplats i direktanslutning och via entrén kommer du in i det härliga allrummet som även är försett med köksdel. Helkaklat badrum med dusch.
Är ni intresserad ring eller maila oss för mer info. Två finns till försäljning, se bilder.
Mailadress: mats.lund@arribabygg.se eller 0498-65 70 05.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *