Yrkesarbetare Trä/Mur

Om Arriba.
Var med och hjälp Gotland att växa tillsammans med Arriba!

Arriba är ett gotländskt byggbolag med lång historia. Vi är det stora byggföretaget som även vänder sig till de mindre kunderna och ser samarbete och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.

Vår vision är att göra ”Rätt från början” vilket präglar allt från medarbetare, arbetsklimat, struktur och organisation till leveransen i projekten och kundupplevelsen. Vi vill att man ska trivas med sitt jobb och känna att man utvecklas och bidrar till något större.

Vi har många spännande byggprojekt på gång med byggstart under 2021 och behöver därför stärka upp vårt team med fler yrkesarbetare inom mur och trä.

Vem är du?

  • Du har en bred kompetens och erfarenhet av nyproduktion.
  • Du tar stort eget ansvar, är driven och intresserad av utveckling samt bra på att kommunicera med såväl kunder som
  • kollegor.
  • Du har minst 5 års erfarenhet som hantverkare.
  • Du har yrkesbevis i mur eller trä.
  • Du har minst B-körkort.

För oss på Arriba är det också viktigt att du delar våra värderingar.

Vi gör rätt från början och är pålitliga, engagerade och nytänkande. 
Vi erbjuder en möjlighet till att få vara en del av ett gotlandsägt företag med tydlig inriktning på hållbarhet och att leverera hög kvalité.

Vi jobbar med både stora och mindre projekt och det finns möjligheter att få vara med på riktigt spännande jobb, under 2020 slutförde vi t ex LIDL:s butik i Visby som är Sveriges första klimatneutrala livsmedelsbutik, där fick vi verkligen vara kreativa för att hitta material som uppnådde klimatkraven.

Vi bytte också ut 35 000 specialsågade spån på taket till Endre kyrka, där gällde det att inte vara höjdrädd.

Vi är ett härligt team som inte bara delar intresset för jobbet utan vi gör också roliga saker tillsammans utanför arbetstid. Vi spelar t ex  Padel tillsammans några gånger i månaden och självklart blir det AW då och då för de som föredrar lite lugnare aktiviteter.

Vi hoppas att du vill bli en del av Arriba, känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in ett CV och personligt brev till HR- ansvarig susanne.dahlby@arribabygg.se