Projektingenjör

Vi erbjuder

En möjlighet till att få vara en del av ett gotlandsägt företag i framkant med tydlig inriktning på hållbarhet och att leverera hög kvalité.

Stor möjlighet till utveckling då vi har en bred verksamhet med variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Att få vara en del av ett team med projektstöd där man jobbar tillsammans och gärna utbyter erfarenheter.

Rollen

Rollen som projektingenjör på Arriba är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Projektingenjören arbetar med samordning och projektadministrativa uppgifter i projektets alla faser inklusive anbud och kalkylering.

Rollen fungerar även som ett stöd till produktionsledningen i frågor som rör ekonomi, entreprenadjuridik, planering, inköp, KMA och övrig projektadministration.

Som projektingenjör arbetar du på ett eller flera projekt samtidigt  och medverkar till att dessa genomförs med hög produktivitet och lönsamhet i enlighet med Arribas värderingar:

Vi gör rätt från början och är pålitliga, engagerade och nytänkande

Dina erfarenheter och kunskaper

Du har en byggteknisk utbildning från högskola eller yrkeshögskola och har några års erfarenhet från byggproduktion med liknande arbetsuppgifter.

Kunskap om entreprenadjuridik och lagkrav.

Du är duktig på att planera, administrera och koordinera samt förstår vikten av dokumentation.

God datorvana och erfarenhet från olika system inom branschen är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.

Du har B-körkort.

Om Arriba

Var med och hjälp Gotland att växa tillsammans med Arriba! Arriba är ett gotländskt byggbolag med lång historia. Vi är det stora byggföretaget som även vänder sig till det mindre kunderna och ser samarbete och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.

Vår vision är att göra ”Rätt från början” vilket präglar allt från medarbetare, arbetsklimat, struktur och organisation, till leveransen i projekten och kundupplevelsen. Vi vill att man ska trivas med sitt jobb och känna att man utvecklas och bidrar till något större.

Vi hoppas att du vill bli en del av Arriba, välkommen med din ansökan.