Senior Projektchef

Vi erbjuder

Inga bilköer eller pendeltåg

En möjlighet till att få vara en del av ett gotlandsägt företag i framkant med tydlig inriktning på hållbarhet och att leverera hög kvalité.

Stor frihet i att forma och påverka ditt arbete i projekten och möjlighet till utveckling då vi har en bred verksamhet med flera olika inriktningar.

Rätt person erbjuds möjligheten att påverka och driva Arribas förändringsresa tillsammans med ledningen.

Kompetenta och erfarna kollegor som inte tvekar att dela med sig av sina erfarenheter.

Möjlighet till förmånsbil enligt överenskommelse

Chansen att bo och leva mitt i ett semesterparadis med plats för hela livet!

Rollen

Rollen som projektchef är en av de viktigaste rollerna på Arriba och är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar och en möjlighet att driva spännande projekt från start till mål.

Du har personalansvar för arbetsledare och yrkesarbetare på dina projekt och motiveras av att bygga team som gemensamt når uppsatta mål och deadlines.

Då Arriba arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss på Arriba är det viktigt att du delar våra värderingar: Vi gör rätt från början och är pålitliga, engagerade och nytänkande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har hög kapacitet och driv för att kunna hantera komplexa projekt i olika faser. Drivs du samtidigt av att se andra lyckas och att nå mål tillsammans som ett lag så är du rätt person för oss.

Rollen innebär att du är en engagerad lagledare som fokuserar på att få laget att jobba tillsammans för att nå gemensamt uppsatta mål.

Du är prestationsorienterad, flexibel, strukturerad och har alltid projektets bästa i fokus. Att ha kontroll på ekonomin i projektet är en självklarhet för dig och du går i gång på att leverera resultat.

Utbildning och erfarenheter

För att lyckas i rollen som projektchef så har du arbetat inom branschen en längre tid och känner dig trygg i din yrkesroll och vill utvecklas vidare.

Du har erfarenhet av ledarskap, ekonomistyrning och resurs- och produktionsplanering och förstår vikten av att jobba med ledningssystem och den dokumentation som krävs.

Körkort är ett krav

Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift.

Om Arriba

Var med och hjälp Gotland att växa tillsammans med Arriba! Arriba är ett gotländskt byggbolag med lång historia. Vi är det stora byggföretaget som även vänder sig till det mindre kunderna och ser samarbete och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.

Vår vision är att göra ”Rätt från början” vilket präglar allt från medarbetare, arbetsklimat, struktur och organisation, till leveransen i projekten och kundupplevelsen. Vi vill att man ska trivas med sitt jobb och känna att man utvecklas och bidrar till något större.

Vi hoppas att du vill bli en del av Arriba, välkommen med din ansökan.