Entreprenadingenjör/kalkylator

Vi växer och söker därför en ny kraft till den här rollen. Är du rätt person? Bor du redan på Gotland eller drömmer du om att flytta hit? Vilket som så söker vi dig som vill vara med och bygga Arriba och bli en del av vårt trivsamma gäng.

Vi är det största gotländska byggföretaget med en omsättning på ca 175 miljoner kronor och ca 95 anställda. Vi står fast vid våra värderingar som byggt denna verksamhet och menar att nöjda medarbetare är nyckeln till nöjda kunder, och därmed också ett Gotland som växer. Men att jobba på Arriba betyder mycket mer än så, det betyder att bo och leva på Gotland. Och att fortsätta bygga Gotlandsidyllen.

Om jobbet    
Som Entreprenadingenjör/Kalkylator på Arriba arbetar du självständigt och har ansvar för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du har ett nära samarbete med både enhetschefer och platschefer. Arbetsuppgifterna varierar i alltifrån mindre projekt till stora entreprenader.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Anbudsräkning och offertlämnande
  • Framtagande av nyckeltal
  • Upprätta produktionskalkyler och medverka vid projektets planering
  • Planera, bereda och utföra inköp
  • Ekonomisk uppföljning i projekt

Är du denna person, och vill fortsätta bygga Gotland med oss på Arriba, mejla din ansökan till mats.lund@arribabygg.se. Har du frågor gällande tjänsten kontakta gärna Mats Lund på 070-726 15 68. OBS! Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande.