Fastighetsförvaltare

Arriba rekryterar en marknadsorienterad fastighetsförvaltare med personalansvar! 

 

Vi erbjuder 

  • En möjlighet till att få vara en del av ett gotlandsägt företag i framkant med tydlig inriktning på hållbarhet och att leverera hög kvalité.  
  • Rätt person möjligheten att påverka och driva Arribas förändringsresa tillsammans med ledningen. 

Möjlighet till förmånsbil efter provanställning 

Pensionsförsäkring enligt ITP-plan 

Rollen 

Rollen som fastighetsförvaltare på Arriba är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar och en möjlighet att påverka den dagliga verksamheten och jobba med utveckling av enheten.  

Som fastighetsförvaltare har du en nyckelroll i företaget och ansvarar för att leda samarbetet med våra fastighetskunder, det egna teamet av fastighetstekniker och med underentreprenörer, vilket kräver god samordningsförmåga. I huvudsak är det förvaltningsuppdrag åt externa kunder. 

Du är social, säljinriktad, kommunikativ och resultatdriven då du även ansvarar för att få in nya kunder till enheten. 

Du har ett tekniskt och ekonomiskt ansvar för våra kunders fastigheter och är även ansvarig för enhetens ekonomiska resultat. Du känner dig trygg med att säkerställa att gällande myndighetskrav efterlevs och att jobba med kvalitetssäkring. 

Du har personalansvar för hela enheten  med 5 fastighetstekniker och en elektriker och motiveras av att bygga team som gemensamt når uppsatta mål och deadlines.   

Du behöver vara trygg som ledare, ha lätt för att samarbeta och kunna lyfta blicken och se helheten.  

Då Arriba arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

För oss på Arriba är det viktigt att du delar våra värderingar: Vi gör rätt från början och är pålitliga, engagerade och nytänkande 

 

Kvalifikationer 

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighet, förvaltning eller liknande.  

Du har erfarenhet av ledarskap, ekonomistyrning och kvalitets- och miljöarbete.  

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. 

God datorvana, B-körkort 

 

Sidbrytning 

Om Arriba 

Var med och hjälp Gotland att växa tillsammans med Arriba! Arriba är ett gotländskt byggbolag med lång historia. Vi är det stora byggföretaget som även vänder sig till det mindre kunderna och ser samarbete och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.  

Vår vision är att göra ”Rätt från början” vilket präglar allt från medarbetare, arbetsklimat, struktur och organisation, till leveransen i projekten och kundupplevelsen. Vi vill att man ska trivas med sitt jobb och känna att man utvecklas och bidrar till något större.  

 

Vi hoppas att du vill bli en del av Arriba, välkommen med din ansökan.