Arriba Bygg

Nu säljs drömtomter i ljuvliga Ljugarn

Nu säljs drömtomter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och +skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av markområden i natursköna Ljugarn – och fyra tomter närmast stranden finns fortfarande tillgängliga att köpa.
– Det är ett av Gotlands vackraste lägen, säger Mats Lund, kvalitets & installationsansvarig på Arriba Bygg.

På Gotlands östkust ligger Ljugarn, en av öns äldsta och mest idylliska semesterorter, både rofyllt och vackert.
– År 1887 kom Stockholmsläraren Adolf Hauffman och hans vän Sigurd Bolin till Ljugarn och blev förförda av den charmiga badorten. De började marknadsföra den och snart byggdes ett flertal pensionat här.

Vill du veta mer om Ljugarn? Klicka här

Fler och fler pampiga och nationalromantiska villor började byggas och allt fler turister började resa till Ljugarn för att tillbringa semestermånaderna nära havet. I dag är Ljugarn en av Gotlands mest älskade semesterorter – och nu säljs exklusiva tomter precis vid stranden, med entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus.

Får Gotland att växa
Arriba Bygg är ett pålitligt, engagerande och nytänkande byggföretag med säte i Visby. De utvecklar, säljer och producerar tjänster kopplade till fastigheter och -förvaltning med syfte att öka lönsamhet, göra medarbetare och kunder nöjda samt skapa långsiktiga relationer.

Mats Lund, kvalitets & installationsansvarig på Arriba Bygg, berättar att företagets stora målsättning är att få Gotland att växa.
– Namnet Arriba är kort och gott det spanska uttrycket för upp eller uppåt, precis som det vi strävar efter att nå. Vi startade 1962 och blev snabbt ett av Gotlands största byggföretag.

Läs mer om Arriba Bygg här

Redan efter några år började Arriba köpa och förädla egna fastigheter – en satsning som visat sig vara framgångsrik. Nu pågår försäljning av tomter på fastigheten Ardre Nygårds.  Försäljningen kommer att genomföras inklusive entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt

– Det finns fyra kvarstående tomter och de ligger precis intill Ljugarns fantastiska strand. Här har man närhet till service i form av både restauranger och mataffär. Det är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver.

Läs mer om tomterna här

Tomter i Ljugarn till salu

Nu pågår försäljning av tomter på fastigheten Ardre Nygårds. De fyra kvarstående tomterna är belägna precis intill Ljugarns fantastiska strand med närhet till service i form av restauranger och affär.  Bilden här intill är en illustration av intilliggande BRF Claudelinska huset som är tänkt byggstart för efter semestern 2019. De fyra tomterna närmast stranden är de som kvarstår för försäljning för uppförande av egen privat fastighet.

Försäljningen kommer att genomföras inklusive entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt.

Om intresse finns för att förvärva en tomt med entreprenadkontrakt så mailar ni mats.lund@arribabygg.se eller ringer 0498-65 70 05.