Arriba Bygg

Nu säljer vi havsnära tomter i Fide på Storsudret

Nu säljer vi havsnära tomter i Fide på Storsudret

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av två tomter på natursköna Storsudret, närmare bestämt i Fide.

På södra Gotland ligger Fide socken, liggandes på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen, bland annat Tubod.

Vill du veta mer om tomterna i Fide? Klicka här

Men här finns så mycket mer, närhet och cykelavstånd till Burgsviks samhälle där all samhällsservice finns tillgänglig. Du har närhet till flertalet sandstränder och även gångavstånd till en nyligen anlagd havspool strax intill ditt möjliga tomtförvärv. På sommaren lever Storsudret verkligen upp, här finns då möjlighet till konserter, konstutställningar, stort restaurangutbud, men också möjlighet till stillhet och ro.

Får Gotland att växa
Arriba Bygg är ett pålitligt, engagerande och nytänkande byggföretag med säte i Visby. De utvecklar, säljer och producerar tjänster kopplade till fastigheter och förvaltning med syfte att öka lönsamhet, göra medarbetare och kunder nöjda samt skapa långsiktiga relationer.

Mats Lund, kvalitetsansvarig på Arriba, berättar att företagets stora målsättning är att få Gotland att växa.

– Namnet Arriba är kort och gott det spanska uttrycket för upp eller uppåt, precis som det vi strävar efter att nå. Vi startade 1962 och blev snabbt ett av Gotlands största byggföretag.

Läs mer om Arriba Bygg här

Redan efter några år började Arriba köpa och förädla egna fastigheter – en satsning som visat sig vara framgångsrik. Nu pågår försäljning av tomter i Fide.  Försäljningen kommer att genomföras med möjlighet att teckna entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt. Där hjälper Arriba er genom hela byggprocessen, från bygglov till nyckelfärdigt hus. Det skall vara enkelt och tryggt att anlita Arriba, menar Mats Lund.

– Det två tomterna ligger precis intill Burgsvikens inre del. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffär finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver.

Tomter i Fide till salu

Nu pågår försäljning av två tomter på fastigheterna Fide Anderse 1:44 & Fide Anderse 1:45. De två tomterna är belägna precis intill Burgsvikens inre del med närhet till nyanlagd havspool.

Havsnära tomter i Fide! På södra Gotland ligger Fide socken, den ligger på näset till Gotlands sydligaste del. I Fide finns vackra gotlandsängen och alvarmark, havsstrandängar och fiskelägen bla Tubon. Och fastigheten Fide Anderse 1:44 ligger mitt i detta vackra område. Här har man närhet till Burgsvik där service i form av både restauranger och mataffärer finns. Detta är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver. Försäljningen kommer att genomföras med möjlighet att teckna entreprenadkontrakt för fritidshus. Arriba har nyckelfärdiga typhus i olika storlekar och modeller till fasta priser. Pris från 3.550.000 kr inkl tomt beroende på vilken storlek och standard man vill ha.

SANDÖ-TRÄ

SANDÖ är ett av Arribas arkitektritade typhus. Huset är ett enplanshus med öppen planlösning och finns i två huvudutförande, trä eller sten. Byggnadsarea är 84 kvm och utgörs av två sovrum, badrum och ett wc/tvätt samt kök med kombinerat allrum.
Huset går att anpassa efter individuella önskemål med vinkelbyggnad eller förlängning. Dessutom finns tre färdiga tillvalspaket att välja mellan.

VISBY #moderna tillval

SLITE #industriella tillval

STÅNGA #lantliga tillval.

SANDÖ är den mellanstora modellen i vår serie av typhus. LADINGEN är den största och BYSEN den minsta.
Samtliga modeller finns även med en anpassning mot en hållbar framtid och innehåller då produkter som producerar/reducerar energi, hushållning av vatten och alternativa byggmaterial mm

För mer information kring huset kontakta mäklaren.

Gustav Larsson
FASTIGHETSMÄKLARE Fastighetsbyrån Gotland 

Kicka på länkarna nedan för att läsa om respektive tomt hos mäklaren:

Fide Anderse 210A

Fide Anderse 210B