Arriba Bygg

Nu påbörjas försäljning av lägenheter i ljuvliga Ljugarn

Nu påbörjas försäljning av lägenheter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu startar försäljning av 12 lägenheter i BRF Claudelinska huset i natursköna Ljugarn med endast ca 150 meter till Ljugarns långa sandstrand. 

– Det är ett av Gotlands vackraste lägen, säger Mats Lund, kvalitets & installationsansvarig på Arriba Bygg.

På Gotlands östkust ligger Ljugarn, en av öns äldsta och mest idylliska semesterorter, både rofyllt och vackert.

– År 1887 kom Stockholmsläraren Adolf Hauffman och hans vän Sigurd Bolin till Ljugarn och blev förförda av den charmiga badorten. De började marknadsföra den och snart byggdes ett flertal pensionat här.

Vill du veta mer om Ljugarn? Klicka här

Fler och fler pampiga och nationalromantiska villor började byggas och allt fler turister började resa till Ljugarn för att tillbringa semestermånaderna nära havet. I dag är Ljugarn en av Gotlands mest älskade semesterorter – och nu påbörjas försäljning av lägenheter i bostadsrättsform. Åtta av dessa lägenheter uppförs i det enda bevarade Köpmanshuset på ön, övriga fyra i nyproducerat annex på samma tomt, med gångavstånd till strand, hamn, restauranger och livsmedelsbutik som är öppen året om. Flertalet av lägenheterna kommer ha ”kontakt” med havet.

Får Gotland att växa

Arriba Bygg är ett pålitligt, engagerande och nytänkande byggföretag med säte i Visby. De utvecklar, säljer och producerar tjänster kopplade till fastigheter och förvaltning med syfte att öka lönsamhet, göra medarbetare och kunder nöjda samt skapa långsiktiga relationer.

Mats Lund berättar att företagets stora målsättning är att få Gotland att växa.

– Namnet Arriba är kort och gott det spanska uttrycket för upp eller uppåt, precis som det vi strävar efter att nå. Vi startade 1962 och blev snabbt ett av Gotlands största byggföretag.

Läs mer om Arriba Bygg här

Redan efter några år började Arriba köpa och förädla egna fastigheter – en satsning som visat sig vara framgångsrik. Nu startar försäljning av lägenheter på fastigheten Ardre Nygårds 1:34, i Ljugarn. Försäljningen kommer att genomföras med start efter semestern 2019, men redan nu kan du göra en intresseanmälan och boka din lägenhet. Här har man närhet till service i form av både restauranger och mataffär. Det är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver.

Läs mer om tomterna här

Lägenheter i Ljugarn till salu

Nu påbörjas försäljning av lägenheter i bostadsrättsform på fastigheten Ardre Nygårds 1:34. De 12 lägenheterna är belägna precis intill Ljugarns fantastiska strand med närhet till service i form av restauranger och affär. Bilden här intill är en illustration av hur BRF Claudelinska huset är tänkt att gestaltas. Stor omsorg kommer läggas på att behålla huvudbyggnadens genuina karaktär, med fina detaljer som djupa fönsternischer, öppna spisar etc. Om intresse finns för att förvärva en lägenhet så mailar ni mats.lund@arribabygg.se eller ringer 0498-65 70 05.