Arriba Bygg

Går du i husbyggnadstankar på Gotland?

Går du i husbyggnadstankar på Gotland?

Att ha ett eget skapat hus på den pittoreska ön Gotland är säkerligen en dröm för många, särskilt på sommaren. Att bygga eget kan vara svårt på olika plan: med logistiken och hur man maximerar ytan man har tillgång till. Arriba gör drömmen till verklighet med sina smidiga lösningar.

Gotland är en populärt turistattraktion under de varmare månaderna men erbjuder mycket även under vinterhalvåret. Att hitta ett boende som tilltalar just dig kan vara omständigt. Därför finns Arriba Bygg för att konstruera ditt drömboende på den lugna ön Gotland.

SANDÖ

Sandö är Arribas egna arkitektritade enplanshus och kommer i två olika varianter, trä eller sten. Den har en byggyta på 84 kvadratmeter, och en boyta på 75 kvadratmeter.

– I huset erbjuder vi två sovrum, ett badrum, ett WC/teknikrum, kök och även ett allrum i en öppen planlösning där man kan välja till en elstad. Vi har även byggklara tomter i Ljugarn, Fide och i närheten av Fårösund till salu, berättar Mats Lund, kvalitets- och installationsansvarig på Arriba Bygg.

LADINGEN

Likt Sandö är Ladingen ett eget arkitektritat hus som kommer i trä eller sten, men Ladingen är istället ett 1,5 planshus. Byggytan här är på 84 kvadratmeter, och boytan på 94  kvadratmeter.

– Här erbjuder vi tre stycken sovrum, varav två på bottenplan och en på övervåningen. Det finns ett badrum, ett WC/teknikrum och ett litet allrum på övervåningen. På bottenplan finns även ett kök och ett allrum i en öppen planlösning, där man likt Sandö kan välja att ha en elstad också.

BYSEN

Bysen är en optimal lösning för dig som vill ha ett mindre boende. Likt de två tidigare benämnda varianterna är Bysen arkitektritat av Arriba och kommer i trä eller sten, men är istället ett attefallshus. Storleken är till grunden 25 kvadratmeter, men möjligheten finns att utöka det till 30 om man så vill. Invändigt är den försedd med badrum, ett sovrum och en sovloft. I den öppna planlösningen finns även ett kök och ett allrum.

– Är det så att våra förslag passar er så är vi naturligtvis behjälpliga med att ta fram en lösning som passar just era önskemål, säger Mats Lund.

Vid intresse, kontakta oss på Tel: 0498 657000 eller mail: kontoret@arribabygg.se