Arriba Bygg

Kampanjer

Nu påbörjas försäljning av lägenheter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu startar försäljning av 12 lägenheter i BRF Claudelinska huset i natursköna Ljugarn med endast ca 150 meter till Ljugarns långa sandstrand.

Nu säljs drömtomter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och +skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av markområden i natursköna Ljugarn – och fyra tomter närmast stranden finns fortfarande tillgängliga att köpa.

Går du i husbyggnadstankar på Gotland?

Att ha ett eget skapat hus på den pittoreska ön Gotland är säkerligen en dröm för många, särskilt på sommaren. Att bygga eget kan vara svårt på olika plan: med logistiken och hur man maximerar ytan man har tillgång till. Arriba gör drömmen till verklighet med sina smidiga lösningar.

Nu säljer vi havsnära tomter i Fide på Storsudret

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av två tomter på natursköna Storsudret, närmare bestämt i Fide.