Chaufför/Lagerarbetare

Vi erbjuder

En möjlighet till att få vara en del av ett gotlandsägt företag i framkant med tydlig inriktning på hållbarhet och att leverera hög kvalité.

Ett självständigt arbete med härliga arbetskamrater och omväxlande arbetsuppgifter med stort eget ansvar.

För oss på Arriba är det viktigt att du delar våra värderingar: Vi är pålitliga, engagerade och nytänkande

Rollen

Du ansvarar för leveranser och utkörning av material till våra byggprojekt över hela ön.

Du är en del i ett mindre team på vårt lager på Skogsholm där man jobbar tätt tillsammans och täcker upp där det behövs.

Du kommer även ha daglig kontakt med övriga kollegor på våra byggen vilket kräver hög social kompetens och en positiv inställning till problemlösning.

Då Arriba arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Dina erfarenheter

Krav: CE-körkort och YKB, Yrkeskompetensbevis.

Kran och lastmaskinskort är meriterande

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt servicearbete är meriterande

Att planera, organisera och prioritera ditt arbete kommer naturligt och du är van att ta egna initiativ för att lösa utmaningar och uppnå goda resultat.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift

Om Arriba

Var med och hjälp Gotland att växa tillsammans med oss! Arriba är ett gotländskt byggbolag med lång historia. Vi är det stora byggföretaget som även vänder sig till det mindre kunderna och ser samarbete och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.

Vår passion är att bygga och sköta om hus och fastigheter. Vi vill vara den givna samarbetspartnern för att förverkliga våra kunders idéer och drömmar.

Vi vill även göra rätt från början, vilket präglar allt från medarbetare, arbetsklimat, struktur och organisation, till leveransen i projekten och kundupplevelsen. Vi vill att man ska trivas med sitt jobb och känna att man utvecklas och bidrar till något större.

Vi hoppas att du vill bli en del av Arriba, välkommen med din ansökan!