Arbetsledare

Vi erbjuder

En möjlighet till att få vara en del av ett gotlandsägt företag i framkant med tydlig inriktning på hållbarhet och att leverera hög kvalité.

Stor möjlighet till utveckling då vi har en bred verksamhet med variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Kompetenta och erfarna kollegor som inte tvekar att dela med sig av sina erfarenheter.

Möjlighet till förmånsbil efter provanställning

Rollen

Rollen som arbetsledare på Arriba är ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar.

Du ansvarar för löpande planering, arbetsberedningar, del av inköp och organiserar arbetet med personal och underentreprenörer från början till slut.

Du ansvar även för kvalitet och säkerhet och ser till att tidplanerna hålls och att prognoser är uppdaterade.

Du är din uppgift att driva och bygga det bästa teamet, du behöver därför vara intresserad inte bara av produktionen utan även av att utveckla och leda medarbetare.

Då Arriba arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss på Arriba är det viktigt att du delar våra värderingar: Vi gör rätt från början och är pålitliga, engagerade och nytänkande

Dina erfarenheter

Du har erfarenhet från byggbranschen och gärna ett par års erfarenhet i arbetsledarrollen.

Att planera, organisera och prioritera ditt arbete kommer naturligt och du är van att ta egna initiativ för att uppnå goda resultat.

Du har erfarenhet av ledarskap och ekonomiskt ansvar.

Du förstår vikten av dokumentation och har datorvana.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift

Du har såklart B-körkort.
 

Om Arriba

Var med och hjälp Gotland att växa tillsammans med oss! Arriba är ett gotländskt byggbolag med lång historia. Vi är det stora byggföretaget som även vänder sig till det mindre kunderna och ser samarbete och flexibilitet som en självklarhet i varje uppdrag.

Vår vision är att göra ”Rätt från början” vilket präglar allt från medarbetare, arbetsklimat, struktur och organisation, till leveransen i projekten och kundupplevelsen. Vi vill att man ska trivas med sitt jobb och känna att man utvecklas och bidrar till något större.

Vi har många spännande byggprojekt på gång och behöver därför stärka upp vårt team med ytterligare arbetsledare. Vi söker därför dig som har några års erfarenhet av arbetsledning och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Vi hoppas att du vill bli en del av Arriba, välkommen med din ansökan.