Arriba Bygg

Till salu

BRF Claudelinska Gården i Ljugarn

Ta chansen att bli den som får första tjing att välja vilken lägenhet som ni vill ha av de 12 lägenheter som kommer att påbörja att byggas under hösten 2019 i Ljugarn, i anrika Claudelinska huset. Fastigheten är belägen endast ca 150 meter ifrån Ljugarns långa sandstrand med närhet till både restauranger och livsmedelsbutik. Klicka på länken för läsa mer om våra planer för BRF Claudelinska Gården. BRF Claudelinska Gården- Projektinformation

Kontakta oss på telefon 0498-657000 för att sätta upp er på intresselistan eller maila till: kontoret@arribabygg.se

Se filmen

Här ser du tomterna, läget och vyer från Ljugarn.

Tomter i Ljugarn till salu

Nu pågår försäljning av tomter på fastigheten Ardre Nygårds 1:34. De fyra kvarstående tomterna är belägna precis intill Ljugarns fantastiska strand med närhet till service i form av restauranger och affär.  Bilden här intill är en illustration av hur det skulle kunna se ut. De fyra tomterna närmast stranden är de som kvarstår.

Försäljningen kommer att genomföras inklusive entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt.

Om intresse finns för att förvärva en tomt med entreprenadkontrakt så mailar ni mats.lund@arribabygg.se eller ringer 0498-65 70 05.

Skynda! Klart fritidshus till sommaren 2020 i Lammhagen

Detta är möjligt vid förvärv av denna tomt med klart bygglov i området Lammhagen straxt intill vackra Bungeviken med sin badvänliga sandstrand.  Det är bara för er att trycka på startknappen efter att ni förvärvat denna tomt. Alternativet är att köa ca 40 veckor för att erhålla ett bygglov, men med denna tomt är detta alltså redan klart!
Ring oss så får du veta mer!
Välkommen att höra av er till mats.lund@arribabygg.se (0498-657005) för mer information.

Typhus

Vi har utvecklat ”typhus” i samarbete med lokal arkitekt på Gotland. Vi har valt att ta fram hus som har en prägel av Gotland och den landskapsbild som hör därtill. Husen finns som 1-plans eller som 1,5 plans. Man kan som kund välja att få husen i murat och putsat utförande eller som trähus. Man har även möjlighet att lägga till en vinkel på huset mm. Gäststugor finns också som tillval. Passar inte våra förslag till hustyper så är vi naturligtvis behjälpliga med att ta fram en lösning som passar just era önskemål. Idag finns ett flertal typhus att beskåda uppförda vid Lammhagen. Våra tre populäraste typer heter LADINGEN 1,5 planshus, SANDÖ 1 planshus och BYSEN vårt attefallshus.
Här har vi även tomt med klart bygglov i strandnära läge.
Tveka inte att höra av er med eventuella frågor. Maila eller ring: mats.lund@arribabygg.se eller 0498-65 70 05.

Fide Anderse 1:44 och 1:45.

Är du på jakt efter tomt på södra Gotland kan Arriba erbjuda två havsnära tomter i Fide. Tomterna ligger nära gamla “Fidepuben” med närhet till natursköna strövområden. Färdigt bygglov för hus enligt planritning intill finns för tomten 1:45. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Dan Kolmodin (telefon 0498-657001) dan.kolmodin@arribabygg.se

Bostadsrätt – Fide Anderse 222 M – Fide

Modern BRF-stuga i stugby i Fide på uppskattade Sudret. Stugbyn ligger belägen längst in i Burgsviken och här har du har nära till vattnet och till Burgsvik och Grå Gåsen där det populära ”Så mycket bättre” spelas in varje sommar.
Stugan har egen uteplats i direktanslutning och via entrén kommer du in i det härliga allrummet som även är försett med köksdel. Helkaklat badrum med dusch.
Är ni intresserad ring eller maila oss för mer info. Två finns till försäljning, se bilder.
Mailadress: mats.lund@arribabygg.se eller 0498-65 70 05.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *